Rusettikuvaus VOL 1: Kiinanharjakoira Nessa

Julia Romanov

Olen talven mittaan kuvaillut tuotekuvia niin walesinspringerspanielin, chihuahuan, yorkshirenterrierin, mäyräkoiran kuin corgi-vauvankin kanssa. Jokainen niistä pääsee esittäytymään blogin puolelle myöhemmin, mutta ihan ensimmäisenä vuoron saa pari viikkoa sitten kamerani edessä vieraillut ihana pieni kiinanharjakoira Nessa.

Kuvauspäivää valitessamme sääennusteet lupailivat vain pientä pakkasta, mutta kuvauspaikalle sattui osumaan melko navakka tuuli, joka toi pakkasen tuntua roimasti lisää. Päätimmekin panostaa tällä kertaa kokonaan liikekuviin, joissa Nessa juoksi suoraan kameraa kohti. Näin malli pysyi paremmin lämpöisenä ja kuviin saatiin kivasti luonnollisuutta.

The Striped Collection - Olivia, koko XS

The Valentine's Collection - Ophelia, koko XS.

The Color Splash Collection - Orange, koko XS. Saatavilla vappuna 2018

Lopputuloksista tuli hauskasti hieman catwalk-tyyppisiä, vai mitä tuumaatte? Tai ehkä tässä on kyseessä ennemminkin dogwalk. Nessan harmaa neulepusero on omistajan äidin käsialaa ja olikin aivan nappivalinta oranssien rusettien kaveriksi!

Ps. Nessan omistaja on todella taitava kuvaaja itsekin. Hänen koirakuviaan Nessasta sekä perheen kahdesta muusta kiinanharjakoirasta voi käydä ihastelemassa instagramissa @nepparinen!Uudempi blogiteksti


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua